top of page
  • Poza scriitoruluiMarius Chereches

Am investit mult timp și ceva bani în Optimerix

Actualizată în: 13 mar. 2023

Povestea aplicației #Optimerix începe în perioada pandemiei #Covid. Am avut mult timp blocat în casă și m-am gândit profund la problemele întâmpinate de pacienții farmaciilor. Cum tocmai încheiasem un proiect de peste 10 ani cu o rețea regională de farmacii, m-am gândit la o altă variantă care să ajute pacienții să-și ridice medicamentele din farmacii, la timp.

Lumea evoluează și tehnologia evoluează. Mama mea, la aproape 70 ani folosește Facebook și Instagram și citește și scrie emailuri și m-am gândit că este momentul să încercăm un produs care să le permită pacienților să-și controleze costurile. Până la urmă prețurile medicamentelor compensate sunt publice și ar trebui să putem agrega niște date.

Împreună cu prieteni cu care am dezvoltat aplicația și echipa de promovare am testat multe idei și avem #Optimerix. Așa am ajuns să ne gândim cum să arate mai bine selecția de medicamente, cum să permitem utilizatorilor să salveze rețetele membrilor familiei, cum putem îmbunătăți algoritmul de căutare de medicamente pentru ca rezultatele să fie cât mai aproape de ce se găsește în realitate în farmacii, cum să poată transmite electronic conținutul rețetei la farmacie și sunt foarte mândru de forma actuală a aplicației. Foarte important este să spunem că facem toate cele de mai sus folosind minimul de date personale.

De atunci ne-am agitat și am promovat cât am putut de bine aplicația. Ne dorim să testăm dacă publicul ar aprecia un astfel de instrument. L-am rugat și pe Zoso să se uite la #Optimerix și să ne spună ce părere are. Vali a fost drăguț și ne-a scris un articol fain. Cel mai mult m-a bucurat că am avut multe comentarii, chiar dacă unii ne-au mai și înjurat. Multe comentarii au fost legate de politica de protecție a datelor și am răspuns mai sus, dar merită accentuată ideea că nu ne interesează datele personale ale utilizatorilor.

Ce urmează? Abia acum începe adevărata aventură! În scurt timp vrem să aducem primele reduceri pentru pacienți. Cum vor funcționa? Vor putea fi folosite la farmacii și vor reduce valoarea de plata la rețete.


Ce îmi doresc după această postare? Să testați aplicația! Mergeți pe site-ul #Optimerix și descărcați aplicația și vedeți dacă este așa de bună.



Postări recente

Afișează-le pe toate
Post: Blog2 Post
bottom of page