top of page
  • Poza scriitoruluiMarius Chereches

La ce folosește acest blog?

În cei 25 ani de când lucrez în industria farmaceutică am întâlnit foarte multe studii de caz, am avut de rezolvat situații dificile și, de multe ori, am plătit prețul neștiinței. Mi-am propus prin acest blog să aduc în fața voastră subiecte, cazuri și teme de actualitate comentate sincer și fără vreo părtinire care să vină de la vreo afiliere de business.

Am fost implicat în lansări de produse noi pe piața, în re-lansări ale unor medicamente mai vechi, proiecte de restructurare a organizației, schimbări de structuri organizatorice, vânzări sau cumpărări de firme, vânzări sau cumpărări de active și toate aceste experiențe merită folosite.

Toate aceste experiențe cred eu că merită folosite și am gândit acest blog pentru ca să lansez teme de discuție, să descriu situații cu care m-am întâlnit și să descriu soluțiile sau greșelile mele pentru ca și alți colegi să beneficieze de toată experiența.

Aproape toate firmele pentru care am lucrat au fost cumpărate de jucători mai mari din piața. La rândul meu am fost implicat în cumpărarea altor afaceri, mai ales farmacii și pot să spun că am multă experiența în acest domeniu, așa că mi-am propus să împartașesc câteva idei pe acest blog.

Pentru mai multe date despre mine puteți accesa profilul Linkedin aici.

44 afișări0 comentarii
Post: Blog2 Post
bottom of page